Wat is Prospan

Prospan is een hoestsiroop op basis van Klimop. De kracht van Prospan komt uit het unieke Prospan Klimop-extract EA575. Het werkt effectief bij elke hoest voor het hele gezin. Niet alleen bij volwassenen maar ook bij kinderen vanaf 4 jaar. De hoestsiroop heeft een kersensmaak en is alcohol- en suikervrij. Een ander voordeel van Prospan hoestsiroop zijn de verschillende toedieningsvormen. Prospan is verkrijgbaar als siroop in fles en als siroop in stickpack. Vind hieronder je passende toedieningsvorm om het product te gebruiken.
Prospan sticksProspan hoestsiroop in stickpack handig, houdbaar en hygiënisch


• Gemakkelijk in te nemen, zonder lepel of water
• Handig tijdens de nacht, voor onderweg, op school en op het werk
• De sticks zijn lang houdbaar
• Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar
Prospan in flesProspan hoestsiroop in fles past in elk huishouden


• Met kersensmaak
• Zonder suiker, zonder alcohol
• Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar

Wat is de werkzame stof in Prospan?

De werkzame stof in Prospan is Klimop*. Prospan bevat het unieke EA575 klimop-extract dat helpt bij alle soorten hoest. Al meer dan honderden jaren wordt de geneeskrachtige werking van Klimop gebruikt bij de behandeling van hoest.

De werkzame bestanddelen in Klimop zijn de Saponinen. De werking van Saponinen bij hoest is afhankelijk van de gebruikte concentratie. Het is daarom belangrijk de juiste precieze samenstelling van het Klimop-extract te gebruiken, omdat het invloed heeft op de effectiviteit. Prospan hoestsiroop wordt gekenmerkt, doordat het op een speciale manier wordt vervaardigd. Door deze methode ontstaat het unieke Prospan Klimop- Extract EA575. Je kunt het vergelijken met een vingerafdruk.

Bij welke hoest moet ik Prospan nemen?

Het unieke EA575- extract kan dankzij zijn speciale samenstelling verschillende soorten hoest effectief behandelen. Daarom kun je Prospan, in tegenstelling tot vele andere hoestsiropen, bij elke soort hoest gebruiken. Niet alleen bij kriebelhoest, maar ook bij vastzittende slijmhoest. Ook als je niet precies weet welke hoest je hebt, kun je altijd Prospan hoestsiroop gebruiken om de hoest te behandelen.  

Gerelateerde berichten
*Hedera Helix (klimop) droogextract 5-7,5:1
Traditioneel Kruidengeneesmiddel met Hedera Helix ((klimop) droogextract 5-7,5:1) = Uniek Prospan extract EA575. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 4 jaar (stickpack 6 jaar). Lees voor gebruik de bijsluiter.