Producten

 • Prospan® Hoestdrank
  Past in elk huishouden met kinderen.

  Effectief en zeker in gebruik- niet alleen voor kinderen, maar geschikt voor de hele familie. Prospan® Hoestdrank hoeft in geen enkele huisapotheek te ontbreken. De lekkere kersensmaak maakt dat velen de smaak lekker vinden, bovendien alcohol- en suikervrij.

  vanaf 4 jaar

  met lekkere kersensmaak.

  zonder suiker, zonder alcohol

  Bekijk hier de bijsluiter

 • Prospan® Hoestdrank
  “in stickpack”

  Optimaal voor onderweg, op school, op het werk en op reis.

  vanaf 6 jaar

  met lekkere kersensmaak

  zonder lepel in te nemen

  past in elke huisapotheek

  Bekijk hier de bijsluiter

 

Prospan® hoestdrank samengevat

Prospan® hoestdrank – zo specifiek als een vingerafdruk.

De Prospan® hoestpreparaten worden gekenmerkt, doordat ze op een speciale manier worden vervaardigd. Door dit procedé ontstaat een unieke Prospan® Klimop- Extract EA 575® , wat qua kenmerken vergelijkbaar is met iemands vingerafdruk. Het bijzondere extract is dankzij zijn speciale samenstelling in staat, om het complexe proces van hoest effectief te behandelen. De hoestpreparaten van Prospan® hoestdrank zijn werkzaam bij elke hoest en kunt u met een gerust gevoel gebruiken bij elke hoest.

Traditioneel Kruidengeneesmiddel met Hedera Helix ((klimop) droogextract 5-7,5:1) = Uniek Prospan extract EA575. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 4 jaar (stickpack 6 jaar). Lees voor gebruik de bijsluiter.