Soorten hoest
Verschillen slijmhoest en kriebelhoest
22 februari 2018
Hoestsiroop image
De fases van hoest
28 februari 2018
Soorten hoest
Verschillen slijmhoest en kriebelhoest
22 februari 2018
Hoestsiroop image
De fases van hoest
28 februari 2018

Reviews

Wat vinden anderen van Prospan hoestsiroop?

Prospan helpt echt goed bij vastzittende hoest. Heb het meerdere dagen gebruikt, maar de hoest is eindelijk weggegaan. Smaakt ook goed.

Marian Lantinga


Dit product heeft voor mij de beste werking. Regelmatig heb ik last van hoesten. Met de Prospan Hoestsiroop ben ik binnen enkele dagen van de hoest af. Deze hoestsiroop verzacht de keel en pakt de gehele keel mee! Uitstekend middel en dus zeker een aanrader!

Boy22


Heel fijn tegen hoesten bij de kinderen! Mijn zoontje van 14 had al enkele weken erg last van hoesten. Deze hoestsiroop besteld en het is gelijk vermindert. Ook vindt hij het erg lekker smaken. dus zeker een aanrader!

Deniz

Prospan hoestsiroop

Prospan hoestsiroop werkt bij zowel vastzittende hoest als kriebelhoest. Dit komt door het unieke EA575 extract dat helpt om het complexe proces van hoest effectief te behandelen. De hoestsiroop in fles is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar, de siroop bevat geen alcohol en is suikervrij.

Prospan is onder andere verkrijgbaar bij Etos, DA en Dio.


Gerelateerde berichten
Traditioneel Kruidengeneesmiddel met Hedera Helix ((klimop) droogextract 5-7,5:1) = Uniek Prospan extract EA575. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 4 jaar (stickpack 6 jaar). Lees voor gebruik de bijsluiter.