Reviews
23 februari 2018
Met deze lifehacks kom jij toch de dag door!
7 december 2018
Hoestsiroop image

De fases van hoest

Meestal ontstaat hoest door een virale infectie of een flinke verkoudheid. Maar welke fases bestaan er? In deze blog gaan we dieper in op de fases van hoest en wat je er tegen kunt doen.

Wat te doen tegen hoest?

Door al het hoesten geniet je minder van alle dagelijkse activiteiten. Het doet pijn, je bent benauwd en je voelt jezelf slapjes. Lees wat je het beste kunt doen bij hoestklachten:
  • Neem voldoende rust zodat je spieren rond de borstkas kunnen herstellen.
  • Gebruik een zelfzorgmiddel met slijmoplossende werking. Door een dergelijk product hoef je minder kracht te zetten om slijm op te hoesten. Daarmee geef je de spieren rondom de borstkas meer rust. Lees hier meer over de slijmhoest/vastzittende hoest en wat je er tegen kunt doen.
  • Door al het hoesten krijgt je keel het zwaar te verduren. Pak daarom een keelpastille of thee met honing om de pijn te verzachten.
  • Creëer eenvoudig een balsem om mee te stomen boven warm water. Lees hier hoe je een balsem zelf maakt en hoe je een balsem het beste kunt gebruiken. Een verkoudheidsbalsem verzacht de pijn aan de keel en werkt slijmoplossend. Een dergelijk product kun je gebruiken in combinatie met een hoestsiroop.

Fases van hoest

Prospan hoestsiroop

Prospan bevat het unieke EA575 extract wat dankzij zijn speciale samenstelling in staat is om zowel kriebelhoest als vastzittende hoest effectief te behandelen. Prospan kun je daarmee, in tegenstelling tot vele andere hoestsiropen, bij elke soort hoest gebruiken. Wil jij weten van welke hoest jij last hebt? Lees hier over de verschillen tussen slijmhoest en kriebelhoest.
Reviews
Ben je erg benauwd, heb je het gevoel dat de pijn niet voortkomt uit de spieren of heb je last van pijn en druk op de borst? Neem dan contact op met je huisarts.

Gerelateerde berichten
Traditioneel Kruidengeneesmiddel met Hedera Helix ((klimop) droogextract 5-7,5:1) = Uniek Prospan extract EA575. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 4 jaar (stickpack 6 jaar). Lees voor gebruik de bijsluiter.