6 tips van onze gebruikers bij kriebelhoest

Onderstaand vind je 6 tips van échte Prospan gebruikers. Wij vroegen hen om hun tips bij kriebelhoest met ons te delen. Heb jij nog handige tips bij vastzittende hoest en wil je die met ons delen? Stuur dan een e-mail met jouw tips naar info@prospan.nl.

Tip 1: Leg een vochtige doek in je nek

Maak een doek nat met lauw/warm water, wring deze vervolgens goed uit en leg deze in je nek. Laat de doek mimimaal 15 minuten in je nek liggen. Bij kleine kinderen kun je de doek middels een veiligheidsspel vast maken zodat deze op de juiste plek blijft zitten.

Tip 2: Smeer een verkoudheidsbalsem op je borst

Smeer bij het opstaan een verkoudheidsbalsem op je borst. Het geeft je een vrije ademhaling en het helpt om slijm op te hoesten. Je kunt een verhoudheidsbalsem ook gebruiken om te stomen. Lees hier meer over een verkoudheidsbalsem en hoe je het eenvoudig zelf maakt.

Tip 3: Neem een hoestsiroop tegen kriebelhoest

Er zijn hoestsiropen verkrijgbaar die helpen om de kriebel in je keel te verminderen, bijvoorbeeld Prospan hoestsiroop. De hoestsiroop bevat het unieke EA575-extract dat helpt kriebelhoest effectief te behandelen.

Tip 4: Keelpastilles en dropjes

Om de kriebel in de keel te verlichten kun je een keelpastille nemen. Keelpastilles zijn speciaal ontwikkeld tegen pijn in mond en keel, maar je kunt deze natuurlijk niet de hele dag innemen. Verwen jezelf daarom met een aantal dropjes. Dropjes helpen om de pijn aan je keel te verzachten.

Tip 5: Sabbel op een suikerklontje

Als je last hebt van kriebelhoest helpt het zuigen op een suikerklontje om de kriebel te verminderen. Je kunt suiker ook oplossen in water en daarna opdrinken.

Tip 6: Leg een ui naast je bed

Een ui naast je bed? Je hoort het goed! Snijd een ui door de helft en leg ‘m naast je bed voor het slapen gaan. Je zult de rest van de nacht beter slapen.

Gerelateerde berichten
Traditioneel kruidengeneesmiddel. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 4 jaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.